tulos_04012017

Keskiviikko 4.1.2017, harjoitusottelu: JS Hercules – OTP 1-3 (0-2), 2 x 35 min

Vuoden ensimmäisen harjoitusottelun alla saatiin iloisia oululaisia palloilu-uutisia, kun OPS:lle vahvistettiin lisenssi Ykköseen ja OTP sai paikan Kakkoseen. Luvassa siis kesälle 2017 monia oululaisia derbyjä, jotka tuovat varmasti paljon katsojia lehtereille. Onnittelut OTP:lle ja OPS:lle!

Vuoden ensimmäisessä derbyssä kupletin juoni oli varsin selvä. Nuorella kokoonpanolla liikenteessä ollut Herkku piti palloa, hieroi tehottomasti samalla kun OTP:n rekka oli vakaasti parkissa iskien vaarallisesti vastahyökkäyksistä. Taktiikka tuotti OTP:lle tulosta, sillä kaikki 3 maalia tulivat nopeiden vastaiskujen tuloksena. Herculeksen riveissä kommunikaatio-ongelmat olivat silmiin pistäviä ja puhumattomuus aiheutti monia vaaratilanteita Ruslan Minjushinin vartioimalle Herkkumaalille. Herkun ainokaisen iski Mikko Suomela pilkulta.

Seuraava harjoitesottelu JS Herculeksella on tammikuun lopulla, kun lauantaina 21.1.2017 klo 16:15 vastaan asettuu AC Oulu. Ottelu pelataan Arina Areenalla.