Neljä tuttua miestä joukkueeseen kaudelle 2017

Santeri

JS Hercules kiinnitti ensimmäiset pelaajansa kaudelle 2017. Puumerkkinsä sopimukseen laittoivat Santeri Ukkola, Aatu Asikainen, Markku Huoponen ja Timo Peltola. Kolme ensinnä mainittua ovat viime kauden sopimuspelaajia ja Peltolakin tuttu mies Herculeksen riveistä aikaisempien vuosien ajalta.

Puolustaja Santeri ”Sande” Ukkola oli viime kaudella Amokachin luottopelaaja pelaten lähes kaikki ottelut alusta loppuun. Sandelta odotetaan kaudelta 2017 edelleen suuria loikkauksia eteenpäin, sillä onhan kyse nuoresta, vasta 18-vuotiaasta ja potentiaalisesta, nuorten maajoukkueleireilläkin pyörineestä pelurista.

Pelaajilta odotetaan isoja kehitysaskelia

Hyökkääjä Aatu Asikainen on Ukkolan tapaa nuori (21v.) pelaaja, jolta valmennusjohto odottaa isoja kehitysaskeleitä kaudeksi 2017. Kaudella 2016 Aatu pelasi 13 Kakkosen ottelussa viimeistellen yhden maalin. Viime kauden alussa Aatu tuli usein vaihdosta sisään, mutta loppukautta lähestyttäessä sai enemmän vastuuta avauksessa. Kaudelle 2017 Aatulta odotetaan taistelua seuran ykköshyökkääjän asemasta ja enemmän tehoja.

Lisää vahvuutta puolustuslinjaan

Puolustaja Markku Huoposen (27v.) viime kausi oli epäonninen. Jo kauden ensimmäisessä ottelussa tuli paha tälli ja heti sen perään harjoituksissa pettäneen polven ristisiteet jouduttiin operoimaan. Näin Markun kausi oli paketissa, ennen kuin se ehti edes kunnolla alkamaan. Kauden 2017 alkuun mennessä Markku saataneen huippuiskuun ja vahvistamaan Herkun puolustuslinjaa tinkimättömällä asenteellaan.

Puolustajaksi kaavaillulla Timo ”De La Noche” Peltolalta (26v.) viime kausi meni Herculeksen edustuksen ottelujen osalta sivu suun opiskelijavaihdon vuoksi. Kauden 2016 pre-seasonilla päävalmentaja Daniel Amokachi tykästyi lahtelaislähtöisen Peltolan otteisiin ja olisi hänet mielellään ottanut rinkiin mukaan. Kaudelle 2017 Danielin toive vihdoin toteutuu ja Peltolasta odotetaan joukkueen runkopelaajaa jo monipuolisuutensakin vuoksi. Puolustuksen lisäksi Peltola on aikaisempina Herkkuvuosinaan viilettänyt keskikentän eri paikoilla.

Hercules julkaisee lisää sopimusuutisia tällä viikolla.