Amokachi palaa joukkueen peräsimeen

Päävalmentaja Daniel Amokachi
Amokachi valmentaa joukkuetta Heinäpään hallilla.

Kuusi viikkoa kauden loppumisesta ja on aika pistää taas popot jalkaan ja suunnata HEPA-hallille hommiin! JS Herculesin managementtiosasto on syyshorroksensa nuokkunut ja ensi viikosta alkaen on taas toimistollakin täys häkä päällä.

Amokachi palaa alkuvuodesta Suomeen

Herculesin päävalmentaja Daniel Amokachi suuntasi kauden päätyttyä takaisin Nigeriaan Istanbulin kautta, jossa hänen kaksoispoikansa koettavat raivata tietään futis-universumin tähtiin. Daniel tekee loppuvuoden valmentajien perinteistä kakkosduunia eli TV-kommentaattorin tehtäviä etelä-afrikkalaiselle urheilukanavalle Supersportille. Mutta ensi vuoden alussa Daniel vetää pitkät kalsarit jalkaan, pipon päähän ja untuvatakin selkäänsä ja loikkaa Oulun koneeseen!

Selvällä suomen kielellä sanottuna; Daniel Amokachi siis jatkaa JS Herculesin päävalmentajana myös kauden 2017.

Treenit käyntiin Heinäpäässä

Hercules ryhtyy treenaamaan Pekka Haarasen johdolla jo ensi viikosta alkaen. Marraskuussa treenataan kaksi kertaa viikossa ma ja pe klo 20:45 Heinäpäässä. Lisäksi JS Herculesin uusi fysiikkavalmentaja Anu Perälä Haipakka Oy:stä laatii sopimuspelaajille tiukan yksilökohtaisen treeniohjelman. Joulukuussa tahti tiivistyy eikä kinkkuakaan sulatella seuraavan vuoden puolelle, vaan välipäivinäkin vähintään pelataan harjoitusotteluita.

Hercules ja Polar Bear Pitching lyö hynttyyt yhteen helmikuussa

Helmikuuksi on suunniteltu perinteinen turnaus vähän uudenlaisilla mausteilla. Hercules on lyöttäytynyt yhteen Oulun supertapahtuman, Polar Bear Pitchingin, kanssa, jonka yhteydessä pelataan kansainvälinen Polar Bear Football -turnaus. Tästä lisää myöhemmin, kun joukkueet ja aikataulut alkavat varmistumaan.

Uudet ja vanhat pelaajat toivotetaan tervetulleiksi treeneihin! Sopimusuutisiakin alkaa tippumaan jo ensi viikolla.