Amr Mokhtar

 

Amr Mokhtar saapui Ouluun portugalilaisesta CD Feirense -joukkueesta keväällä ja oli heti ensimmäisestä pelistä alkaen joukkueen kantavia voimia. Alusta asti oli selvää, että näin laadukkaan pelaajan saaminen Suomen Kakkoseen pitää sisällään myös pelon siitä, että hänet saatetaan menettää suurempiin kuvioihin yhtä nopeasti.

Jäähyväiset olivat lyhyet, sillä tämän viikon tiistai-aamuna klo 5 saimme puhelun, jonka mukaan egyptiläinen suurseura oli pyöritellyt Herculesin mediatiimin tekemää highlights-videota Amr:sta tiuhaan ja oli kiinnostunut hänen palveluksista. Lippu tilattiin samalle päivälle ja testi alkoi Egyptissä jo keskiviikkona. Torstaina sopimuskin oli sorvattu ja siirtopaperit laitettiin matkaan tänä aamuna.

Amr:n uusi seura on nimeltään Ismaily SC ja se on yksi Egyptin jalkapallon suurista. Se häviää kannatuksessaan vain Kairon megaseuroille Al-Ahly:lle ja Zamalek:lle. Egyptin 18 joukkueen sarja käynnistyy 15. syyskuuta ja Herkku-pakki Amr kohtaa ensimmäisessä pelissään juuri Al-Ahlyn. Amr:lle kontrasti on varmasti melkoinen, kun raivokas Castrenin kotiyleisö vaihtuu huomattavasti lauhkeampaan laumaan egyptiläisiä jalkapalloanalyytikkoja.

Amr ei ehtinyt juurikaan hyvästellä joukkuetovereita, joten mediatiimi välittää heille hänen terveisensä. Amr myös toivottaa kaikki oululaiset jalkapallon ystävät katsomaan tulikuumaa Egyptin liigaa ja hänen kauttaan saa kuulemma liput matsiin aina, jos mainitsee kannattavansa Jalkapalloseura Herculesta.

Huomattavasti hankalampaa on välittää Amr:n terveiset kaikille hänen Tinder-deiteilleen, jotka täyttivät Castrenin puupenkkejä kesän aikana. Toivottavasti terveiset menevät tätä kautta kuitenkin perille. Hercules toivottaa heidät katsomoon myös jatkossa, sillä silmänruokaahan joukkueen eeppisissä sankarpojissa riittää.

Tämän siirron myötä Herculesista on siirrytty ulkomaille ainoastaan suurseuroihin. Trendi lienee jatkuva, sillä ponnahduslautana Hercules haluaakin toimia nuorille kyvyille. Amr:n kuulumisia sekä juttua Amokachin kaksoispojista Besiktasin riveissä myöhemmin syksyn aikana.

Amr Mokhtar Highlights: