Amr Mokhtar on Herculesin kevään uusimpia vahvistuksia. Nuori teknisesti lahjakas toppari saapui Ouluun reilu kolme viikkoa sitten, tavoitteenaan auttaa Herkun puolustuspäätä antamalla kaikkensa kentällä ja kehittämällä omia taitojaan.

Mokhtar on pelannut urallaan aiemmin kotimaassaan Egyptissä pääsarjatasolla FC Tersanassa sekä Portugalissa 1. divisioonassa Feirensessä.

”Juniorivuoteni mukaan laskettuna olen pelannut Egyptissä eri sarjatasoilla noin 13 vuotta. Sen jälkeen pelasin pari vuotta Portugalissa, ja nyt olen taas Oulussa. Tavoitteeni on pitää oma pää puhtaana, eikä päästää maaleja puolustuksen läpi. Haluan totta kai auttaa Herculesia säilymään sarjassa, sillä joukkue on vasta ensimmäistä kertaa tässä sarjassa.”

Tavoitteeni on pitää oma pää puhtaana, eikä päästää maaleja puolustuksen läpi.

Mokhtar nostaa esille joukkueen tavallista paremman yhtenäisyyden kauden alla.

”Olen ollut täällä Jeremiah Dabrowskin kanssa vasta muutamia viikkoja, mutta olemme miettineet yhdessä, että emme ole ikinä sopeutuneet mihinkään joukkueeseen näin nopeasti. Joukkueella on todella hyvä yhteishenki kentällä ja sen ulkopuolella. Pelikentällä pelaamme todella hyvin yhteen sekä ulkomaalaisten että suomalaisten kesken. Pystymme lukemaan toisiamme hyvin, ja sijoittumisvirheiden sattuessa suojaamaan toisiamme.”

Olen ollut täällä vasta muutamia viikkoja, mutta olemme miettineet yhdessä, että emme ole ikinä sopeutuneet mihinkään joukkueeseen näin nopeasti. Joukkueella on todella hyvä yhteishenki kentällä ja sen ulkopuolella.