Hercules on solminut kauden 2016 kattavan pelaajasopimuksen oululaisen Tommi Siekkisen kanssa. Hyökkääjä oli yksi tärkeimmistä tekijöistä viime kaudella Herkun nousuun 31 maalillaan. Tuulennopea Siekkinen on tuttu nimi ylemmistäkin sarjoista. Viimeksi Tommi nähtiin Kakkosessa kaudella 2014, jolloin hän heilutti OPS:n paidassa verkkoja 13 kertaa kauden aikana. Tätä ennen OLS-kasvatti on edustanut PS Kemiä, IFK Luleåta ja AC Oulua.

”Everyone wants a player in his team who can score 31 goals in a season”, päävalmentaja Amokachi innostuu kuultuaan Siekkisen viime kauden maalivainusta. ”If a player can score that many goals in 3rd Division, he can make it happen also this season with the help of his teammates.”, jatkaa Amokachi.

”Aivan mahtava homma, että Tommi jatkaa seuran paidassa myös Kakkosessa! Kyseessä on sen kaliiperin pelaaja, joka pystyy kääntämään joukkueen heikommankin ottelun omalla panoksellaan.” kertoo viime kaudella päävalmentajana toiminut, nykyinen apuvalmentaja, Pekka Haaranen. ”Tommilla on myös paljon kokemusta ylemmistä sarjoista, mistä on koko joukkueelle hyötyä.”, toteaa Haaranen.

Siekkisen myötä Herculeksella on koossa 14 pelaajasopimusta.  Hercules pelaa viikon päästä lauantaina 19.3. ensimmäisen Suomen Cup –ottelunsa Vaasassa FC Kiiston vieraana.