Hercules teki alkuviikosta kaksi pelaajasopimusta lisää kaudelle 2016. Oululaisyleisölle ennestään tuttu ”Tuiran Pikajuna” Jarno Tenkula laittoi puumerkkinsä paperille yhdessä Santa Clausissa viime kaudella pelanneen Joonas Hakalan kanssa. Molemmat pelaajat ovat harjoitelleet yhdessä joukkueen kanssa useamman viikon ja ovat vakuuttaneet päävalmentaja Amokachin.

Laidalla parhaiten viihtyvä Tenkula tuo joukkueeseen kokemusta Veikkausliigasta saakka (mm. VPS, RoPS) sekä aimo annoksen suoraviivaisuutta. ”Tenku tietää omat vahvuutensa ja sarjan realiteetit. Hän on hyvä malli nuoremmille pelaajille siitä, miten urheilijana oleminen ei rajoitu pelkästään joukkueen harjoituksiin”, kertoo valmentaja Haaranen.

 

IMG_9307
Juho Syrjä & Joonas Hakala

 

Kymppipaikalla viihtyvä Joonas Hakala on liittynyt Herkun harjoitusrinkiin jo viime vuoden lopuilla ja on pelannut Herculeksen futsaljoukkueen mukana. Hakala on jälleen yksi potentiaalinen nuori pelaaja lisää Herculeksen pelaajarinkiin.

Lisää sopimusuutisia luvassa vielä tällä viikolla!