FC Kemi – JS Hercules 29.8. lauantai klo 15, Paavonkarin nurmi

Joskus jalkapallon maailmassa törmää termiin ”kuuden pisteen ottelu”. Tämän pelin kohdalla voitaisiin puhua juurikin siitä. Lähtökohdat ovat herkulliset, kun sarjaa on JS Herculeksella jäljellä enää viisi kierrosta.

Herkut lähtevät otteluun sarjakärjessä 35 pisteen turvin yhden ottelun enemmän pelanneena kuin lähimmät uhkaajat. Toisena ovat Rollon Pojat 34 pisteellä, mutta RoPo on kuitenkin ilmoittanut piirille ennen kauden alkua, etteivät ota mahdollista nousua vastaan. Kolmantena on FC Kemi 30 pisteellä. Voitolla kemiläiset ottaisivat nousun omiin käsiinsä ja rästipelin voittamalla siirtyisivät pisteellä Herkun ohi. Neljäntenä sarjassa on OLS 25 pisteellä.

Ensimmäinen kohtaaminen päättyi Herculeksen 3-1 voittoon Heinäpään tekonurmella. Isäntien maaleista vastasivat tuolloin Siekkinen, Myllymäki ja Myllylahti. Ottelu oli kuitenkin todella tiukka ja putsasivatpa Herkut pariinkin otteeseen pallon maaliviivalta pois.

Osuuko Tommi Siekkinen jälleen lauantaina?
Osuuko Tommi Siekkinen jälleen lauantaina?

Molempien viime pelit ovat kulkeneet hyvin. Herkuilla viidestä viime ottelusta plakkarissa on neljä voittoa ja yksi tappio, kun OLS tasasi syyskierroksella keskinäiset voitot. FC Kemillä on mennyt vielä paremmin sen voittaessa kaikki viidestä viimeisestä ottelustaan.

Hercules saa otteluun lähes parhaan kokoonpanonsa. Poissa on ainoastaan ”Se on” Simo Myllymäki, jonka etelän kiertue jatkuu vielä viikonlopun yli. Lisäksi kesän lainapesti Teemu Leskisen kanssa PK-37:sta on päättynyt tälle viikkoa. Hercules haluaa kiittää Teemua kuluneesta kesästä ja PK:ta lainan mahdollistamisesta! Samaan hengen vetoon voisi kiitokset antaa myös alkukauden Herculesta edustaneelle Hussein ”Husa” Sayedille, joka lähti takaisin Egyptiin muutama viikko takaperin.

Viikko sitten FC Kemillä oli muutamia poissaoloja sen kohdatessa ORPA:n Heinäpäässä, mutta olettaa sopii, että kemiläisillä on tähän otteluun paras mahdollinen miehistö. Varmaa on, etteivät pisteet irtoa helpolla kumpaankaan suuntaan!