Herculeksen edustus voitti Kolmosen avausottelunsa vieraissa KemPaa vastaan 1-2. Ottelu eteni Hercleksen hallinnassa alusta loppuun saakka eikä vastustaja saanut toisen jakson alkuminuuteilla tuomittua rangaistuslaukausta lukuun ottamatta selviä maalipaikkoja Timo Perälän vartioimalle maalille.

Herculeksen maalihanat avasi Ville Karhunen 21. minuutilla puhkoen KemPan puolustuksen vasemmalla laidalla ja viimeistellen komeasti takakulmaan. Maalipaikkoja taisi siunaantua useampikin mutta tauolle mentiin vieraiden 0-1 johdossa. Toisen puoliajan alussa KemPa sai alueella tapahtuneesta käsivirheestä rangaistuslaukauksen jonka laittoi maaliin Kalle Kumpumäki Perälän hyvästä estely-yrityksestä huolimatta. Herculeksen hyökkäyspeli piristyi tästä tasoituksesta ja kulmapotkun päätteeksi maalin edustalta pallon verkkoon laittoi Matti Verronen painiessaan KemPa-puolustajan kanssa. Nämä jäivät myös ottelun loppulukemiksi ja pisteet matkasivat vieraiden mukana takaisin Ouluun. Hercules-debyyttinsä ottelussa pelasi Henri Karppinen oikealla laidalla ja paluun edustukseen muutaman vuoden tauon jälkeen tekivät Pekka Perkkiö ja Arttu Ylitalo.

Herkku voitti siis kauden avauspelinsä ensimmäistä kertaa vuoden 2010 avauksen jälkeen, jolloin Oulun Nelosen sarja-avauksessa kaatui Ajax Sarkkiranta myös numeroin 2-1. Kauden alku on hyväenteinen sillä kyseinen kausi oli Herkun viimeinen Nelosessa joukkueen noustessa 2011 pelaamaan Pohjois-Suomen Kolmoista. Ottelu oli myös Herculeksen vastuuvalmentaja Pekka Haarasen ensimmäinen penkin päässä. Haaranen on ottanut vastuun Herculeksen edustuksen toiminnasta kunnes Ville Luotola palaa opintoreissultaan Tsekinmaalta kesäkuussa. Onnittelut Peksille!

Voit katsoa ottelun tilastot täältä.

Virallinen pöytäkirja Resultcodessa