Lauantai-iltana Kajaanissa pelattu Herculekselle elintärkeä ottelu päättyi 1-2 vieraille ja makealta maistuvat pisteet matkasivat takaisin Ouluun Herkkujen mukana. Kolmella pisteellä Hercules siirtyi pois sarjajumbon paikalta maalieron turvin ja rästiottelut taskussa on hyvin sijoittunut kiipeämään pois putoamissijoilta kun pelit jatkuvat heti syyskuun kolmannella viikolla. Sarjataulukossa neljä viimeistä joukkuetta ovat kaikki yhden pisteen eron päässä toisistaan joten tilanne on kutkuttavan jännittävä loppukauden pelejä ajatellen.

Elokuun alun jälkeen Herkku on ottanut kuudesta pelistä neljä voittoa ja tappioistakin Kolarin Kontiota vastaan jäi paljon jossiteltavaa – ainakin vieraiden mielestä. Kuntopuntari on siis kohdallaan kun syyskuun viikot syytävät pelejä nopeassa tahdissa alkaen heti keskiviikkona 11. päivä kello 19:00, jolloin Hercules pelaa OPS Akatemian isännöimän ottelun Raatin tekonurmella.  Seuraavassa kiireisen viikon ottelussa Hercules isännöi Kajaanin Hakaa perjantaina Heinäpään nurmikentällä. Tervetuloa katsomaan Herculeksen kauden tärkeimpiä pelejä!

Kuva (C) 2013 Kari Väre