Keskiviikon helteessä 29.5.2013 kohtasivat Js Hercules ja Uleåborg, lämmintä oli pelin alkaessa vaatimattomat 27 astetta. Joukkueessa oli mukana 14 pelaajaa ja invalidi Sasa.

Alkusähellyksen jälkeen Hercuttaret saavat pelin juonesta kiinni ja pallo onkin vastustajan 16 rajalla; Soila syöttää Sipelle, mutta pallo yli maalin. Seitsemännellä minuutilla Outsa heittää, Sipe pistää maalia kohti, mokke sählää ja pallo on maalissa 1-0.

Vastustaja heittää roikkupallon Herccujen maalia kohti, Heka koppaa hieman epävarmasti. 11:lla minuutilla Hercut keskittävät laidasta, Sipe taas oikeassa paikassa ja pallo jälleen maalissa 2-0. Maalin jälkeen Sipe vaihtoon ja Juuso sisään. Herccujen puolustuksella tulee harhasyöttö, keskityspallo maalia kohti suoraan Hekan syliin. Tämän jälkeen pallo taas toiseen päähän, Annukka keskittää puolestaan vastustajan moken syliin. Tämän jälkeen järkyttävä kaveripallo Hekalle, joka hoitaa puskulla ja parin ohipotkun jälkeen pallon sivulle.

16.minuutti ja Juuso saa hyvän pallon, mutta maalivahti ehtii paikalle ennemmin. Korkeat pallot tuottavat Hercuille ongelmia, pallot pomppivat yli, kun niitä ei oteta ykkösellä alas. Uleåborgilla puolestaan menee paljon vetoja hukkaan. Keskellä vaihto; Anu ja Soila ulos, Sanna T ja Elina M sisään.

19.minuutti: Uleåborg prässää ja pallo maalia kohden, mutta Heka on paikalla. Heti tämän jälkeen Nadu laittaa hyvän juoksupallon Juusolle, mutta Juuso yllättäen ( 😉 ) paitsiossa. Tämän jälkeen uusi hyökkäys, mutta Uleån mokke ehtii väliin.

22 minuutti: JUOMATAUKO

26 minuutilla vastustaja pääsee laukomaan puolustajien välistä, mutta onneksi ohi maalista.

29 minuutilla Lindalla meinaa mennä systeemit sekaisin, KENGÄSSÄ KUMIMURUJA

31 minuutilla hyvä jatko Sipelle, mutta menee liian pitkälle. Peli on vähän sekavaa, syötöt ovat huonoja eikä ne mene perille. Aistittavissa hätäisyyttä….

39 minuutilla saadaan peli taas kasaan ja syötöt napsahtelevat omille. Sipe-Annukka-Sipe-Anu ja seurauksena hieno maali 3-0.

40 minuutilla Uleåborgi n eka kulmapotku

44 minuutilla vastustaja painostaa laidasta, mutta Heini taistelee

45 minuutilla Heka tulee hyvin maalista ulos ja ottaa pallon kiinni. Samalla minuutilla Uleån kulma, Sanna puolustaa hyvin.

49 minuutilla Heka vastustajan kanssa samassa pallossa ja yllättäen loukkaa itseään, jatkaa kuitenkin peliä.

Toinen puoliaika

7 minuutin kohdalla vastustaja potkaisee ilkeästi Maijua , Maiju loukkaantuu ja kannetaan kentältä

17 min Nadulla ja Sipella hyvä paine, mokke seikkailee mutta puolustaja katkaisee. Tästä vastustajalla heti vastahyökkäys, josta heille kulma, mutta ei maalia.

22 minuutilla hyvä yritys syöttää Sipelle kärkeen.

24 minuutilla Sanna pistää pitkän, vastustajan mokella saranasormet, pallo ohi maalista  ja tuloksena kulma.

26 Sanna pelaa hyvin ja rauhallisesti. Muistiinpanojen tekijän mukaan tällä hetkellä tuulee eikä ole niin kuuma

35 minuutilla hyvä hyökkäys Anulta Nadulle, Nadu läpiajossa, 4-0.  Parin minuutin päästä tästä Nadu syöttää oikealta, Sipe vetää vasemmasta kulmasta vähän ohi.

46 minuutilla Nadun syötöstä Sipe viimestelee hattutempun 5-0. Heti tämän jälkeen Uleå saa vaparin kuudentoista rajan tienoolta, pallo kuitenkin pysähtyy muuriin.

47 minuutilla hyvä hyökkäys, mutta ei maalia. Minuutti tästä ja Sipe pöllyyttää maaliverkkoja vielä kerran Sanna T:n hienosta syötöstä 6-0.

Kaiken kaikkiaan tämä meidän toinen peli oli huomattavasti ensimmäistä peliä parempi. Oliko kyse meidän hyvyydestä vaiko vastustajan heikkoudesta?!

Meidän syöttöpeli oli parempaa edelliseen peliin verrattuna. Pallo pysyi enemmän maan tasalla sekä syötöt olivat yksinkertaisempia, kuin pelissä Lafkia vastaan. Joukkue puolusti hyvin ja vastustajat pidettiin hyvin kurissa. Allekirjoittanut yksijalkainen maalivahti kiittääkin joukkuetta helposta pelistä, eritoten Lindaa , joka joutui puolustuksen lisäksi huhkimaan maalipotkujen parissa.

Js Hercules: Heka (mv) Heini, Sanna, Linda, Niina M (puolustus), Anu, Soila, Outsa, Annukka (keskikenttä), Nadu, Sipe (hyökkäys). Vaihdossa aloittivat; Sanna T, Maiju, Elina M ja Juuso. Osittain myös Sasa.