JS Herculeksen naisten jalkapallokausi käynnistyy todenteolla hiihtoloman jälkeen maanantaina 12.3. klo 20:45 Ouluhallissa. Futsal-kausi on saatu päätökseen ja on aika kääntää katseet kohti vihertäviä kenttiä. Joukkueeseen otetaan uusia pelaajia, joten uudet pelurit rohkeasti mukaan!

Herkuttarien tavoitteena on harjoitella hyvin joukkueena ja pitää hauskaa hyvän harrastuksen parissa. Joukkueen valmennusporrasta on vahvistettu viime kausiin verrattuna. Ruotsalaiseen malliin (tai jopa yli-ruotsalaiseen) joukkuetta luotsaa 3 päävalmentajaa. Aikaisempien kausien koutsin Timo Perälän rinnalle valmennuksesta vastuuta ottavat Pekka Auvinen ja Antti Karjaluoto. Kaikki valmentajat omaavat pitkän pelaajauran ja pystyvät hyvin opettamaan pelaajille uusia taitoja ja niksejä.

Maaliskuun alusta lähtien Herkuttarilla on yksi jalkapallovuoro viikossa; maanantaisin Ouluhallissa klo 20:45-22:00. Lisäksi torstaisin on juoksutreenit jäähallissa. Lisävuoroja metsästetään joko Heinäpään tekonurmelta tai halleista. Pohjankartanon futsal -vuorot (ke klo 20:45-22:00, Su klo 18-19) jatkuvat ainakin yo-kirjoitusten alkuun asti.