JS Herculeksen miesten edustusjoukkueella on jalkapallon osalta pieni hengähdystauko meneillään. Kuitenkin jalkapallon peluuta on jo aloiteltu ja futisvuorot pyörivät kerran viikossa ainakin marraskuun ajan lähinnä pelailun merkeissä. JS Herculeksen vuoro on ns. "lepakkovuoro" tiistaisin klo 21:30-23:00 Heinäpään jalkapallohallissa. Mukaan ovat tervetulleet myös uudet pelaajat. Futiksen lisäksi pyörivät futsal-vuorot 2krt./vko.

Marraskuun aikana suoritetaan pelaajille fyysisiä testejä talven harjoittelun pohjaksi. Testeinä ovat ainakin kaikkien rakastama piip-testi, 10 ja 30 m nopeustestit, räjähtävää voimaa mittaava testi sekä ketteryystesti. Katsotaan sitten keväällä, miltä pelaajien fyysisten ominaisuuksien kehityskäyrät näyttävät…

Miesten edustuksen valmennus kaudelle 2012 tulee muuttumaan. Kaksi viimeistä kautta Herculesta luotsannut Ladi Babalola suuntaa UEFA:n B-lisenssi taskussaan kaukomaille. Uusi valmentaja on vielä hakusessa, mutta valmennustiimiä tullaan joka tapauksessa laajentamaan. Kaudella 2012 fyysiikkavalmennustiimiä tulee vetämään Pekka Auvinen ja maalivahtivalmentajan postia sovitellaan Jussi Viirelän harteille. Päävalmentajan paikka on vielä auki ja tehtävään etsitään nälkäistä valmentajaa.

JS Hercules kiittää Ladi Babalolaa hienosta työstä joukkueen eteen. Ladin aloittaessa JS Hercules oli juuri säilyttänyt maalierolla paikkansa nelosdivarissa. Ensimmäisellä Ladin kaudella Herkun sijoitus oli sarjan toisessa päässä kakkosena ja palkintona tuli nousu 3. divisioonaan. Toisella Babalolan kaudella JS Hercules sijoittui 3. divarissa hienosti kuudenneksi, kun taas esimerkiksi Herkun kanssa 3. divariin noussut AS Moon sai lähtöpassit takaisin 4. divisioonaan. Babalolan merkitystä korostaa se, että pelaajistossa ei sen suurempia muutoksia kausien välillä ei ollut. Moni pelaaja onkin kiitellyt kehittyneensä kovasti pelaajana Ladin valmennuksessa. 

JS Hercules lähtee vaalimaan Ladin perintöä. Vaatimustaso ei tule laskemaan, pikemminkin päin vastoin. Hyvät pohjat on luotu ja tästä on hyvä seuraavan valmennustiimin jatkaa.