Veren vähyydestä kärsinyt FC-88 koki tappion selkein 6-0 lukemin JS Herculekselle keskiviikkoiltana pelatussa miesten 3. divisioonan ottelussa. Voitolla JS Hercules sinetöi lopullisesti paikkansa ensi kaudeksi 3. divisioonaan ja nousi sarjataulukossa FC-88:n ohi kuudenneksi.

Vierailija FC-88 pääsi aloittamaan ottelun myötätuuleen, mikä siivitti kemiläiset kovaan painostukseen heti ottelun alusta lähtien. Hercules oli useampaan otteeseen hätää kärsimässä, mutta Jussi Viirelä piti kotijoukkuetta pystyssä hyvillä torjunnoillaan. FC-88 prässäsi korkealta ja Herculeksen pelin rakentelusta ei oikein tarhtonut tulla mitään. Ensimmäisen kunnon hyökkäyksen kotijoukkue sai vasta 12 minuutin kohdalla ja siitä seuraavan noin 20 minuutin paikkeilla. Nämä hyökkäykset olivat kuitenkin suhteellisen vaarallisia FC-88:n linjan ollessa jatkuvasti kovin ylhäällä. Jakson loppupuolella Hercules pääsi hieman paremmin peliin mukaan, mutta vieraat olivat edelleen hallitsevampi osapuoli. Herculeksen puolustus kuitenkin kesti natisten. Vanha viidakon laki toistui jälleen: Jos et käytä paikkojasi, niin vastustaja rankaisee Mustanaamion lailla. Tällä kertaa Herculeksen trikooasuinen sankari oli vanha konna Marko Yliniemelä, joka vieraskannattajien mielestä paitsiosta haiskahtavasta tilanteesta siirsi kotijoukkueen johtoon. Esityön maaliin teki vasemmalta hienosti ylös noussut Viktor Kajdasci.

Toisella puoliskolla Herkun syöttöpeli alkoi näyttämään hieman paremmalta ja myötätuuli selän takana saatiin painetta enemmän vierailijoiden päätyyn. Tuuli näyttelikin melkoista osaa 2-0 osumassa, kun Viktor Kajdascin keskitykseltä näyttänyt pallo leijaili suoraan ylämummoon. Tässä vaiheessa taisi jo vierailijoiden selkäranka hieman notkahdella ja lopulta se rasahti poikki vieraiden maalivahdin Jani Impiön toiseen keltaiseen korttiin ja tilanteesta aiheutuneeseen rankkariin. Kaadettu Nat Amos lisäsi pilkulta kotijoukkueen johdoksi 3-0 ja loppu oli kosmetiikkaa. Loppulukemiksi pääsivät viimeistelemään 6-0 vuorollaan Pekka Haaranen nostamalla pallon hienosti maalivahdin yli, nuori Timo Rautio hallitulla sijoituksella ja ottelun lopuksi Nat Amos illan toisellaan läpiajon päätteeksi.