Perutun junnu-turnauksen vuoksi kenttäasettelut tulevalta viikonlopulta ovat menneet uusiksi. Kolmosen ottelu Tervarit – JS Hercules pelataan lauantaina 13.8. Castrenin sijasta Heinäpään nurmella nro 4 klo 12:15 alkaen. Sunnuntaina 14.8. pelattava vitosen ottelu Herkku-Papat – PaTe on siirretty Talvikkipuiston sametilta Heinäpään tekonurmelle. Pelin alkamisaika on sama klo 13:00.

Tervarit – JS Hercules ottelusta on odotettavissa tiukkaa vääntöä. Kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi JS Herculeksen niukkaan voittoon 1-0. Pelikiellot rasittavat hieman molempia joukkueita. Tervareilta puuttuvat ainakin viime ottelussa punaista korttia katselleet Adrian Rizvani ja Toni Koskinen. Herculekselta puuttuu pelikiellon vuoksi joukkueen sisäistä maalipörssiä johtava Tommi Päkkilä. Peli potkaistaan käyntiin siis lauantaina klo 12:15 Heinäpään nurmella nro. 4.

Herkku-Papat lähtevät jahtaamaan kauden toista voittoaan. Vastaan asettuu Pattijoen Tempaaus, jota vastaan kevätkierroksella pisteet tasattiin lukemin 6-6. Nähtäväksi jää, tuleeko ottelusta yhtä yleisöystävällinen. Joukkueen valmentajille kevätkierroksen ottelu toi varmasti paljon harmaita hiuksia. Ottelua alkaa sunnuntaina Heinäpään tekonurmella klo 13:00.

Molempiin otteluihin on vapaa pääsy.