Miesten edustusjoukkue sai todeta FC-88 paremmakseen maalein 4-2 (1-1). Hercun peli oli tukkoista ja virheiden sävyttämää. FC-88 rankaisi virheistä armottomasti.

Kemiläisten omista näkemyksistä huolimatta peli oli suhteellisen tasaista vääntöä ja olisi voinut myös kääntyä vieraille. JS Hercules oli kuitenkin vieraskorealla päällä ja antoi lahjana kemiläisille liian monta maalia, jotta olisi voinut voittoa tosissaan tavoitella. Ensimmäisellä jaksolla FC88 siirtyi heti johtoon kulmatilanteen jälkitilanteesta. Maalia edelsi Herculeksen puolustuksen kommunikointivirhe. Tauolle poistuttiin tasalukemissa 1-1, kun Nat hyödynsi yhden lukuisista tilanteistaan.

Toiselle puoliskolle lähdettiin lyömään luuta kemiläisten kurkkuun, mutta toisin kävi. Vaparista kotijoukkue siirtyi helponoloisesti jälleen johtoon. Kunnon takaanajoon ei edes ehditty päästä, kun lukemat olivat jo 3-1. Kemiläishyökkääjä pääsi livahtamaan Herkkupuolustajan "väärälle puolelle" ja pääsi laittamaan matalan keskityksen tyhjiin. 4-1 oli taas helppo maali Herculeksen maalivahdin Jarmo Kolivuoren hieman pomputellessa palloa. Antti Railo pääsi vielä sievistelemään loppulukemia, mutta sen lähemmäs ei päästy. Ottelun jälkeen jäi olo, että enemmän olisi ollut tarjolla, mutta noin monella virheellä ei peliä voi voittaa.