JS Herculeksen miesten ja naisten joukkueet kävivät yhteisellä kesäretkellä Kajaanissa. Miehet kohtasivat Urheilupuiston tekonurmella Spartakin ja naiset Teppanan nurmella FC Wimman kakkosjoukkueen. Naiset sementoivat paikkansa sarjan kärjessä ottamalla selkeän 0-3 (0-1) vierasvoiton.

Teppanan hieman muhkuraisella nurmella ei ensimmäisellä puoliskolla hienouksia nähty. Nurmi taisi olla molemmille hieman outo pelialusta tässä vaiheessa kautta ja se näkyi selvästi ottelussa. Pallot pomppivat puolelta toiselle melkoisena flipperinä, eikä peli kovin kauniilta näyttänyt. Herkuttaret pääsivät tauolle johtoasemassa, kun Satu Farin iski jo kauden 5. osumansa kuudentoista rajalta vastustajan jalan kautta. Esityön maaliin tekivät Soila Laurio ja Maisa Katisko.

Toisella puoliskolla nurmi oli jo tutumpi elementti ja Herkuttarien syöttöpeli parani huomattavasti. Tilanteita luotiin liukuhihnalta Wimman maalille ja Outi Pekkala pääsikin siirtämään lukemiksi 0-2 jakson alkupuoliskolla Anu Perälän syötöstä. Satu Farin viimeisteli Hercun voiton tekemällä 0-3. Paikkoja oli useampaankin ja paremmalla viimeistelyllä lukumat olisivat olleet huomattavasti selkeämmät. Sonja Laurilalla Herculeksen maalissa ei kovin paljoa töitä ollut. Sonjan oikea-aikaiset vastaantulot tyrehdyttivät vaarallisten tilanteiden syntymisen.

Naisten sarjassa seuraa nyt Herculeksen osalta kesätauko ja seuraava ottelu pelataan vasta 30.7.