Edustusjoukkue lihotti pistepottiaan jälleen kolmella pisteellä kaataessaan lauantai-illan kohtaamisessa Tervarit lukemin 1-0 Tommi Päkkilän maalilla.

Ottelun ensimmäinen jakso sujui vierasjoukkue Tervarien hienoisessa hallinnassa. Keskikentällä Adi Rizvani rakensi peliä mallikkaasti ja Janne Kauppila hoiti tapansa mukaan karvaamisen ja pallonriistot. Herculeksen etsiessä uuden taktiikan mukaista ryhmitystä ylöspäin pelaamisen suhteen Tervarit pääsi muutaman kerran yrittämään kuparisen rikkomista Herccu-puolustuksen pitäessä kuitenkin koostumuksensa tiiviinä. Maalivahti Jarmo ”Jammo!” Kolivuori hoiti muutamat tilanteet kunnialla, eikä takaiskuja koettu. Jakson ainoan tilastomerkinnän sai Rizvani keltaisen kortin muodossa puhuteltuaan erotuomaria liian kiihkeään sävyyn.

Toisella jaksolla palaset alkoivat loksahtelemaan paikoilleen kotijoukkueen saadessa hyökkäyspeliään parempaan kuosiin. Pekka ”osaa myös syöttää” Haarasen tulo kentälle toisen jakson alkupuolella piristi peliä ja Peksi pääsikin yrittämään maalintekoa pariin otteeseen siinä kuitenkaan onnistumatta. Noin 70 minuutin paikkeilla Nat Amos sai pallon hyökkäysalueen oikealla puolella. Hyvä syötöllä 16-rajaa pitkin hän tavoitti Peksin, joka kuitenkin päästi pallon jatkamaan matkaa, kunnes Tommi Päkkilä pääsi pallolle ja laukoi sivuttaissiirron jälkeen taululle johtolukemat 1-0. Antti ”Pendo” Pesolan päällystakkimaisella vartioinnilla saatiin Rizvani pimentoon lähes koko ottelun ajaksi, eikä Tervarit ei saanut enää kiriä päälle Joni Kauppilan katseltua punakorttia taklauksen jälkeen yritettyään heittää erästä Hercules-uroota pallolla. Hercules oli tällä kertaa Tervareita piirun verran parempi, ja se palkittiin kolmella pisteellä.

Joukkue on kahden ottelun voittoputkessa ja seuraavaksi vastassa on sarjan kovimpiin joukkueisiin lukeutuva AC Kajaani. Ottelu pelataan helatorstaina Kajaanin liikuntapuistossa. Fanibussi starttaa klo 13:30 Leverin Ärrältä, kaikki mukaan!

 

Kolmonen 28.5.2011, Castren

JS Hercules – Tervarit 1-0 (0-0)

1-0 Tommi Päkkilä (Nathaniel Amos)