JS Hercules pelasi lauantaina kolmannen III-divisioonan ottelunsa Raahessa AS Moonia vastaan ja tulijaisina saatiin kaikki 3 pistettä Ouluun lukemin 2-3 (0-2).

Ottelusta tehtiin itselle jännittävä päästämällä Moon 0-2 tilanteesta tasoihin. Tommi Päkkilä pääsi kuitenkin ratkaisemaan ottelun 2 minuuttia ennen loppuvihellystä Moonin puolustuksen heikon alaspäin palautuksen jälkitilanteesta. Muista Hercun maaleista vastasivat nuori herra Timo "Tinke Jr." Rautio ja Nathaniel Amos.

Ottelu olisi pitänyt pystyä tappamaan jo ensimmäisellä puoliskolla, jolloin Herculeksella oli lukuisia "tuhannen taalan" paikkoja. Nämä paikat eivät kuitenkaan maistuneet ja toisella puoliskolla Moon tuli iholle. Ensin kavennus 1-2 kulmapotkusta ja tasoihin 2-2 keskialueen pallonmenetyksen seurauksena. Tasuri olisi tuntunut kuin tappiolta ja onneksi Nat haistoi hyvin lopussa Moonin puolustuksen maalivahdille suunnatun palautuksen ja tarjoili Tommille maukkaan paikan laittaa pallo tyhjiin.

Ottelun ensimmäinen puolisko oli vierailijoilta mallikasta peliä. Jalka nousi hyvin ja pallo liikkui kivasti keskikentän jaksessa painaa töitä kunnolla. Toisella puoliskolla yhden jos toisenkin Herkku-pelaajan jalka alkoi vähän painamaan ja näin Moonille annettiin kaikki avaimet peliin mukaan pääsemiselle. Jatkossa paketin pitää pysyä huomattavasti paremmin koko ottelun ajan. Kärkimiesten loukkaantumisten hellittäessä saadaan jatkossa rinkiin kovasti kaivattua leveyttä. Seuraava ottelu pelataan viikon päästä lauantaina 28.5. ja vastassa on tuolloin Tervarit.

 

21.5. Koivuluodon tekonurmi

AS Moon – JS Hercules 2-3 (0-2)

0-1 Nathaniel Amos

0-2 Timo Rautio

1-2 Jani Sillanpää

2-2 Juho Heiskanen

2-3 Tommi Päkkilä (Nathaniel Amos)