Herkku-Papat aloittivat kautensa eilen Virpiniemen tekonurmella HauPan 3 joukkueen vieraana. Kausi alkoi heti positiivisissa merkeissä, sillä Antti Railo onnistui maalinteossa sarja-avauksen loppupuolella. Itse ottelusta ei jäänyt jälkipolville paljon kerrottavaa, ja on toivoittava ettei kukaan kysykään mitään asiaan liittyvää! 🙂

Ottelu ei ehtinyt vanheta monta minuuttia, kun haukiputaalaiset avasivat kauden maalitilin hyökkääjän vedon ottaessa osuman Herkkupuolustuksen jalkoihin kerien kauniisti Miskan vartioiman maalin ylähirren alapuolelle. Ennestään kapea kahden hengen vaihtopenkki kapeni entisestään, kun loukkaantuneena olleen Mikan takareisi ei kestänyt, ja kentälle vaihdettiin etureisivammainen Vesse. Seuraavat kolme maalia syntyivät hyvin samankaltaisesti: HauPa3 pelasi laidan kautta juoksupallon laitakiitäjille, jotka sitten toimittivat pelivälineen takaviistoon 16-alueen tuntumaan, josta lähti mahdollisen sivusiirron jälkeen laukaus. Seuraavista neljästä osumasta Papat mukavina kavereina päättivät avustaa kotijoukkuetta parin maalin edestä puskemalla kerran Miskan ohi ja kerran chippaamalla yli. Tauolle mentiin siis 5-0 lukemissa.

Papat taisteli parhaansa mukaan ainoan vaihtomiehen kiertäessä alakerrassa muun joukkueen pelatessa täyden 90 minuuttia. Syöttöpeli tuntui hieman kangertelevan ja muutamista hyvistä yrityksistä huolimatta kuparisen rikkoutumista saatiin odottaa ottelun loppuhetkille saakka, jolloin Leevi syötti Railon läpi boksiin. Maaliahne hyökkääjä ei luonnollisesti tällaisesta paikasta erehtynyt, vaan kavensi tilanteeksi "sekosinlaskuissa" – yksi.

Ottelun lopussa HauPalla oli vielä vara tuhlata muutama maalipaikka, mutta ottelu päättyi lopulta lukemiin 12-1. Kuten kotijoukkueen maalintekijätilasto osoittaa, niin HauPa3 on pitkälti sama joukkue kuin kauden 2010 HauPa2 ilman junioripelaajia. Tällä kertaa HauPan pelikokemus ja parempi kuntopohja vei voiton Pappojen ollessa koolla joukkueen ensimmäistä kertaa ottelun merkeissä. Pitäiskö tässä alkaa käymään treeneissä useammin kuin kerran kuussa? Lahjattomat treenaa, vai miten se oli?

HauPan maalintekijät; Joni Vainio x2, Petri Hiltunen x2, Veli-Matti Hölttä, Timo Skarp, Teemu Kaan, Toni Kaan, Antti Kulin, Aki Ritokangas ja Valter Fetahu. Herkku-Pappojen maalintekijä: Antti Railo