Sunnuntaina miesten 3. divisioonan sarja-avaukseen Hercules lähteen kevätretkelle Kajaaniin ottamaan mittaa Kajaanin Hakasta. Ottelu on joukkueiden historian ensimmäinen kohtaaminen millään sarjatasolla. Ottalu alkaa Kajaanin liikuntapuistossa klo 18:30.

Kauden avausottelussa kaikki paineet ovat kotijoukkueella. Viime vuonna 2. divisioonasta tipahtanut joukkue on uudistunut täksi kaudeksi rajusti. Herculeksella tilanne on päin vastoin. Viime kauden rinkiin on tullut jonkun verran uusia pelimiehiä, mutta joukkueen runko on pitkälli saman kuin viime vuonna 4. divisioonassa. Paineitakaan nousijajoukkueella ei ole; jokainen minuutti on arvokasta kokemusta ja kotiapäin!

JS Hercules lähtee avoimin mielen sunnuntain otteluun ja koko kauteen. Parasta antia kaudessa tulee olemaan uusien joukkueiden kohtaaminen ja sarjakauden avauksessa päästään heti testaamaan omaa tasoa viime kaudella liiton sarjoissa pelannutta joukkuetta vastaan. JS Hercules ei ole liiemmin voitoilla juhlinut harjoitusotteluissa saman sarjan joukkueita vastaan. Samasta sarjasta kohdattiin treenikauden aikana Tervarit, OuTa sekä OPS-juniorit ja kaikilta tuli pataan. Kajaanista ei vuosien saatossa ole liiemmälti pisteitä Herculekselle tipahdellut. Tosin viime kaudella otettiin pitkästä aikaan täysi pistepotti FC Tarmon vieraana. Onko lehti siis kääntynyt ja jatkuuko Herculeksen voittokulku Kajaanissa? 🙂

Herculeksen rivistöjä harventaa jonkin verran joukkueeseen iskenyt kevätflunssa, mutta siitä huolimatta iskukykyinen joukkue saadaan pakattua autoihin. Mukaan saadaan jopa näillä näkymin muutama  vaihtomieskin, joten pullat on hvin uunissa.