JS Herculeksen miesten edustusjoukkue otti 0-3 (0-1) kuokkaan lauantai-illan harjoitusottelussa OPS-junioreita vastaan. Juniorit olivat selvästi paremmalla jalalla liikkeellä, eikä Herkun pelaajien vähäisyys millään lailla edesauttanut OPS-j:n kyydissä pysymistä.

Hercules sai 12 miestä kehiin lauantain otteluun. Vielä perjantain treeneissä äijjiä oli miltei 20, mutta lauantai-illan huuma lienee verottanut osanottoa. Avaukseen jouduttiinkin laittamaan muutama puolikuntoinen peluri. Joukkueen nestori Tinke Sr. pelasi noin 80 min, jolloin voidaan todeta olevan jo todella syvällä… 🙂 Junioreiden vaihtopenkki sen sijaan pullisteli nuorta voimaa, mikä näkyi kyllä kentällä. Ottelu alkoi OPS-j hallinnassa ja pelin painopiste jakson alussa olikin Herculeksen maalilla. Maali jäi kuitenkin uupumaan ja vähitellen ottelu muuttui ensin tasaisemmaksi ja sitten Herculeksen painostukseksi. Avausmaalin teki kuitenkin OPS-j jakson loppupuolella Herculeksen linjan jäädessä makaamaan purkupallon jälkeen. Huolimattomuus kostautui ja kaveri kiitti ja kumarsi. 0-1 tilanteessa mentiin siis tauolle.

Toisen puoliaika oli aika sekavaa roiskimista puolin ja toisin. Herkun puolustusta koeteltiin parilla loukkaantumisella, mutta kun vaihtoja ei ollut niin Juho Syrjä joutui nilkuttamaan pelin loppuun asti. Puolustuksen rivien heikkeneminen näkyi pelissä ja OPS-j:n maalit tulivat Herkun pallonmenetyksien jälkeen nopeista vastaiskuista. Hyökkäyspelaaminen meni ajoittain liian yksipuoliseksi kuskaamiseksi, vaikka välähdyksiä hyvästä syöttäpelistä nähtiinkin. Maalit jäivät Herculekselta uupumaan; osasyynä tähän oli junioreiden maalivahdin hienot torjunnan Nathaniel Amosin pariin hyvään yritykseen.

JS Hercules: Jarmo Kolivuori, Juho Syrjä (c), Pekka Auvinen (65' Perälä), Arttu Ylitalo, Antti Pesola, Ville Torvinen, Timo Perälä (55' Viktor Kajdasci), Jouni ?, Jerome Tochukwy, Nathaniel Amos, Ville Vesanen