Lauantaina 9.4. JS Herculeksen miesten edustusjoukkueen valmistautuminen kauteen jatkuu paikallisderbyllä OPS-j:tä vastaan. Peli alkaa klo 19:00 Heinäpään tekonurmella.

OPS-juniorit aloittaa tänä vuonna toisen kautensa III-divisioonassa, jonne se nostettiin piirin täydennysmenettelyllä kaudeksi 2010. Viime kaudella kyyti oli ajoittain kovin kylmää junioreille ja lopullinen sijoitus sarjassa oli toiseksi viimeinen viidellä voitolla, yhdellä tasurilla ja 15 tappiolla. Joukkue on varmasti nyt vuotta valmiimpi ja pystyy laittamaan hyvin kampoihin "isommilleen".

OPS-j on ollut ahkerin harjoitusotteluiden pelaaja PS pallopiirin III-divisioonan joukkueista. Ensimmäisen harjoitusottelunsa tälle vuodelle joukkue pelasi 22.1 ja lauantain koitos on jo 13. harjoitusottelu. Joukkueen kuviot ovat varmasti jo hyvin hioutuneet. JS Herculekselle matsi on kauden 4. täysmittainen harjoitusottelu. Kolmesta ensimmäisestä on tilillä yksi voitto ja kaksi tappiota. Viimeisimmässä ottelussa OuTaa vastaan Herkulta nähtiin ajoittain jo hyvän näköistä peliä. Varsinkin ensimmäinen puoliaika oli mallikas suoritus joukkueelta. Lauantaina on odotettavissa siis mielenkiintoinen kamppailu. Tervetuloa nauttimaan leppoisan keväisestä tuulesta Heinäpään lehtereille! Pääsy otteluun on vapaa!