Jalkapalloseura Herculeksen kaikki joukkueet tulevat pelaamaan kaudella 2011 kaikki kotiottelunsa uudistuneella Raatin stadionilla. Jalkapallon Ykkösen otteluohjelmaan liitetyn AC Oulun kotiotteluiden varmistuminen oli viimeinen ja odotettu käänne, joka mahdollisti asian positiivisen lopputuloksen Herculeksen kannalta.

JS Herculeksen miesten edustusjoukkue pelaa tulevalla kaudella kovatasoisessa Pohjois-Suomen Kolmosessa, naisten edustusjoukkue naisten Kolmosessa ja miesten reservijoukkue Herkku-Papat Viitosessa. Seuran puheenjohtajan Timo Perälän mukaan "kaikkien otteluiden siirtäminen samalle stadionille mahdollistaa tehokkaamman varainhankinnan, niin katsojille tarjottavien palveluiden, kuin yrityksille suunnatun vip-aitioiden myynnin osalta." Suunnitelmissa on vaihdattaa puolet pääkatsomon penkeistä JS Herculeksen värejä vastaavaksi (~250 kuppi-istuinta) ja varata nämä paikat 250:lle ensimmäiselle kausikortin lunastaneelle. Lisäksi JS Hercules saa Raatin uimahallista omat sauna- ja uintivuorot aina otteluiden jälkeen.

Lisätietoja vip-aitioiden hinnoista ja varauksesta Timo Perälältä. (timo.perala(a)aprillia.fi)