Herkuttaret kävivät pelaamassa viimeisen futsal-turnauksensa Kemissä. Tervahallissa vastaan asettuivat kärkijoukkueet FTK ja OYUS. Kotiin tuomisina oli niukka, mutta ah niin makea voitto 1-2 OYUS:sta ja rökäletappio sarjan ylivoimaisesti voittaneelle FTK:lle 10-0.

Kemin turnaukseen saatiin jalkeilla kahden kentällisen iskukykyinen joukkue ja etukäteen otteluita odoteltiin joukkueen sisällä innolla. Aikaisemmat kohtaamiset olivat molempia joukkueita vastaan päättyneet tappioihin. Tllä kertaa ensimmäisestä ottelusta OYUS:a vastaan kehkeytyi vähämaalinen ja tiukka vääntö. Herkuttarien rohkea koko kentän prässi tuotti jatkuvasti vaikeuksia OYUS:lle, eikä vastustaja saanut tilaa normaalisti hyvin rullaavalle syöttöpelilleen. Paremmat maalipaikat siunaantuivat ottelun alussa Herkuttarille, mutta silti OYUS siirtyi ottelussa 1-0 johtoon Herculeksen puolustuksen hienoisen nukahduksen vuoksi. Takaiskusta ei kuitenkaan masennettu, vaan tiukka prässi aiheutti vastustajille tuon tuosta harhasyöttöjä sekä pallon menetyksiä ja näin maukkaita maalipaikkoja Herkulle.  Viimein sinnikkyys palkittiin; Hanne Vidgrenin raastoi pallon vastustajalta ja tarjoili hopealautaselta Satu Farinille pallon avopaikkaan. Satu kiitti ja kumarsi ja sijoitti tyhjiin lukemiksi 1-1. Näissä lukemissa mentiin pitkään ja ottelu näytti jo päättyvän tasuriin, kunnes Outi Pekkala otti ohjat käsiinsä. Ratkaisu saatiin vain 15 sekunttia ennen päätöstä. Puolustuksen lukkona häärinyt Outi teki toisen nousunsa pelissä vastustajan maalille ilman sen  suurempia estelyjä ja tälläsi voimalla voittolukemiksi 2-1. Summasummarum: hieno taistelu ja ansaittu voitto!

Toinen ottelu FTK:ta vastaan alkoi myös tasaisissa merkeissä. Herkuttaret jaksoivat painaa uuvuttavalla prässi-taktiikalla ensimmäisen puoliskon, mutta toisella puoliajalla tuli noutaja. Puoliajalla FTK johti "vain" 2-0, mutta takoi toisella puoliajalla peräti 8 osumaa. Herkuttarien kintereissä alkoi selvästi edellinen ottelu painamaan ja aikaisempi siirtyminen "kilppariin" olisi pitänyt lukemat siedettävämpinä. Herkuttarilla oli hyviä paikkoja rikkoa kuparinen ottelun ensimmäisellä jaksolla, mutta yritykset tyrehtyivät FTK:n maalivahdin hyviin vastaantuloihin. Ensimmäinen jakso: hyvää tsemppiä. Toinen jakso: eväät oli jo syöty.

Herkuttaret jäivät lopulta neljänneksi sarjassa. Voiton otti FTK, OYUS oli toinen ja ToJK kolmas. FTK ansaitsi koko sarjan voiton ollen selkeästi paras joukkue. Toivotamme FTK:lle hyvää menestystä tulevaan SM-lopputurnaukseen!