JS Hercules osallistuu kaudelle 2011 Palloliiton Pohjois-Suomen piirisarjoihin kolmella joukkueella. Miesten edustusjoukkue ilmoittautui 4. divisioonaan, Herkku-Papat 5. divisioonaan ja naisten edustusjoukkue 3. divisioonaan. Miesten edustusjoukkueen sarjataso voi vielä vaihtua porrasta ylemmäs, sillä viime vuosina useampi joukkue on heittänyt pyyhkeen kehään jo sarjailmoittautumisen yhteydessä. Mahdollista sarjapaikan anomista mietitään erikseen, jos kutsu käy.

Miesten edustusjoukkueen valmentajana jatkaa Ladi Babalola, joka viettää helmikuun ensimmäisen viikon B-valmentajakurssilla Eerikkälässä. Naisten joukkueen valmentajana jatkaa Timo Perälä. Herkku-Pappojen toiminnasta vastaavat Vesa Rautio ja Miska Visuri.

Kaikkiin joukkueisiin mahtuu vielä mukaan. Treenit ovat jo pyörineet kuukauden päivät, mutta vielä ei ole liian myöhäistä tulla mukaan. Erityisesti naisten joukkue etsii uusia pelaajia.