JS Herculeksen rivit vahvistuivat viime viikon lopulla, kun nigerialainen Paul Nwachukwu liittyi edustusjoukkueen rinkiin mukaan. Paul on tuttu mies etenkin Kajaanilaisille, sillä kaudella 2008 hän pelasi KajHa:n riveissä. Paul pelasi jo ensimmäisen ottelunsa Herculeksen riveissä sunnuntaina Kajaanissa FC Tarmoa vastaan.

 

Paul tuo Herculekseen syvyyttä hyökkäyspäähän. Poissaolojen ja loukkaantumisien myötä Herkulla on ollut alkukautena ajoittain uupeloa hyökkääjistä. JS Herculeksen valmentaja Ladi Babalola pitää Paulia hyödyllisenä lisänä joukkueeseen. "Paul on pelimies, joka kuntoon päästyään tulee aiheuttamaan tuhoa vastustajien maalilla", toteaa Babalola. 

Paul Nwachukwu on kansainvälinen kaveri, joka on kiertänyt useita maita ja sarjoja uransa aikana. 30 -vuoden rajapyykin hiljattain ylittänyt peluri on pelannut uransa aikana Suomen ja  kotimaansa kenttien lisäksi mm. Etelä-Afrikassa, Saudi-Arabiassa, Jordaniassa, Vietnamissa, Bangladeshissä ja Intiassa. Nettitoimitus tekee pian tarkemman syvähaastattelun Paulista. Pysykää kanavalla!