Oulunsalon tekonurmella käyty kamppailu JS Herculeksen ja PaTe:n välillä päättyi Herkun voittoon 2-0 (1-0) Antti Karjaluodon vastatessa molemmista ottelun maaleista.

Peli pelattiin Oulunsalon hienolla tekonurmikentällä, joka tosin vielä kaipaa hieman lisävarusteluja. Helteisessä säässä pelaajat imivät juomaa kitusiinsa kovalla tahdilla, eikä vesipisteen puuttuminen kentältä helpottanut tilannetta. Itse kenttänä Oulunsalon tn hakkaa Pateniemen "samettisen" kentän sata nolla. Nivelet kiittää!

Ottelu ei suurempia hienouksia tarjonnut. Hercules ei saanut alun painostuksensa seurauksena maalia aikaiseksi ja PaTe oli lähellä kuitata Herkun tehottomuuden, muttei päässyt tolppaa lähemmäs. Ottelu olisi voinut olla toisen lainen, mikäli pallo olisi tuossa tilanteessa maaliin mennyt. Juuri ennen taukoa Hercules siirtyi ottelussa johtoon Antti Karjaluodon maalilla, jota allekirjoittanut ei nähnyt ollessani hakemassa lisää vettä kauppakeskus Kapteenin vessoista…

Toisella jaksolla Herculeksella oli lukuisia avopaikkoja kasvattaa johtoaan, mutta ainoastaan Antti Karjaluoto onnistui yrityksistä. Kärsyllä pallo maaliin vahvan nousun päätteeksi vankisti Herkun johtoasemaa. PaTen hyökkäykset saatiin hyvin kuriin läpi ottelun, vaikka vierailla oli omat paikkansa maalintekoon. Paremmalla viimeistelyllä puolin ja toisin lukemat olisivat oineet olla aivan toisenlaiset.

JS Hercules – PaTe 2-0 (1-0)