JS Herculeksen naisten joukkue aloitti jalkapallon sarjakautensa vierasottelulla Kajaanin Wimma I:stä vastaan. Vierailu Oulujärven kuppeessa päättyi 2-0 (1-0) tappioon.

Ennakkoon vastustajasta ei juuri tiedetty paljoa. Huhupuheiden mukaan Wimman naisten ykkösjoukkue oli luopunut I-divisioonapaikastaan ja pelaajia on siirtynyt sinne sun tänne.  Sarjasta löytyy myös Wimman II-joukkue, joten reissuun lähdettiin uteliain mielin. Herkuttaret eivät vapun jäljiltä kovin suurta joukkoa kasaan saaneet, mutta sentään yksi vaihto saatiin sateeseen istumaan 🙂

Ensimmäinen puoliaika oli kovin sekavaa Herkun osalta. Pallo poltteli vietävästi jalassa, eikä Wimman maalia päästy juuri hätyyttelemään. Wimma hallitsi peliä selvästi, mikä tuotti lopulta pelätyn tuloksen. Wimman avausmaali syntyi kulman jälkitilanteesta. Liukas pallo lipesi Herkun tuuraavan maalivahdin Sasa Dolinsekin käsistä ja flipperimäisesti se monen pelaajan kautta päätyi verkon perukoille.

Toisella puoliajalla Herkuttarien peli-ilme oli jo huomattavasti kirkkaampi. Välillä päästiin rakentamaan kelpo hyökkäyksiä, mutta niiden päättäminen tuotti vielä ongelmia. Wimman maalivahtia ei päästy oikeastaan koko ottelun aikana kunnolla testaamaan. Wimmalla ei montakaan kunnon maalipaikkaa ollut. Toisen puoliajan ainoa maali syntyi hyvällä kaukolaukauksella 16 rajan tuntumasta.

Ilon aiheena ottelussa oli uusien pelaajien (Mopo, Elli, Terhi, Soila ja Elina) hyvät otteet ja koko joukkueen puolustuspelaamisessa onnistuminen sovitun mukaisesti. Tästä on hyvä parantaa ja seuraavassa kohtaamisessa laitetaan Wimma huomattavasti tiukemmalle!