JS Herculeksen kaikki joukkueet pelasivat viimeiset harjoitusottelunsa viime viikonloppuna. Miesten joukkueet pelasivat keskenään hegemoniaottelun ja naiset ottivat toistamiseen tämän harjoituskauden aikana mittaa OPS-j:n naisten joukkueesta.

Lauantaina 17.4. pelattu JS Hercules – Herkku-Papat ottelu päättyi suunnilleen tulokseen 8-2. Tarkkaa maalimäärää ei tullut kirjattua, mutta reilunlaisesti maaleja kentällä mätettiin. Peliaikana oli 2×60 min, joten ottelun jälkeen oltiin aika väsynyttä poikaa. Maalinteossa onnistuivat ainakin Marko "Ypi" Yliniemelä, Antti Railo, Tommi Päkkilä, Pekka Haaranen ja Timo Rautio. Pelillisesti edustusjoukkue onnistui ihan kelvollisesti, vaikka valmentaja ilmoitti puoliajalla tilanteessa 6-0, että "I'm not impressed". Parantamisen varaa jäi kuitenkin sarjaotteluihin. Herkku-Papoille peli oli ensimmäinen tälle vuodelle, mikä luonnollisesti näkyi otteissa. Herkku-Papat saavat kuitenkin sarjaan jalkeille kilpailukykyisen joukkueen. Jäämme odottelemaan mielenkiinnolla joukkueen esityksiä sarjassa. Molemmat joukkueet aloittavat sarjansa keskiviikkona 28.4. JS Herculeksen avausvastustaja on Ajax Sarkkiranta ja Herkku-Papoilla Muhoksen Urheilijat.

JS Herculeksen naiset pelasivat sunnuntaina 18.4. OPS-j:n naisten joukkuetta vastaan ja sai toistamiseen poistua kentältä tappion kärsineenä. Peli taisi päättyä 0-2 tai 0-3 numeroihin. Peliesitys oli kuitenkin Herkuttarilta edellisiä harjoituspelejä huomattavasti parempi. Sarjaa silmällä pitäen tilanne näyttää hyvälle, varsinkin kun saadaan vielä pelaajia sairastuvalta ja muiden askareiden parista rinkiin mukaan. Naisten joukkueen osalta sarjakausi pyörähtää käyntiin sunnuntaina 2.5., jolloin matkataan Kajaaniin FC Wimman ykkösjoukkueen vieraaksi.