Sivujen päivitystyön kuluessa on myös pelattu jalkapalloa. Naisten joukkue on ehtinyt pelaamaan kaksi harjoitusottelua ja miesten edustus yhden.

Naiset kävivät lauantaina 20.3. vierailulla Kemissä Visan Pallon luona. Otteluun jouduttiin lähtemään valitettavasti vajaanaisisena poissaolojen vuoksi. Herkuttarien pelaessa yhden vajaalla Visan Pallo vei ottelun selvästi. Loppulukemat taisivat olla luokkaa 9-1. Varsinkin ensimmäisellä puoliajalla Visan Pallo vei ottelua selkeästi ja keskialueelta lähetetyt pystypallot puhkoivat tuon tuosta Herculeksen puolustuksen. Toisella puoliajalla Herkuttaret kuitenkin ryhdistäytyivät ja peli muuttui tasaisemmaksi. Täysnaisituksella pelin lopputulos olisi ollut varmasti huomattavasti tiukempi. Hercuttarien ainokaisen survoi Tiina Lohiniva lähietäisyydeltä Paula Salon nostettua pallon yli maalivahdin.

Miesten edustusjoukkue pelasi samaisena launtainpäivänä harjoitusottelun rakasta Oulun Tarmoa vastaan. Molempia joukkueita valmentaa Ladi Babalola, jolla pitikin kiirettä seilatessa joukkueiden penkkien ja pukukoppien välillä. Kumpikin joukkue kokeili reilusti pelaajia ja miehitys kentällä vaihtui rutkasti ottelun aikana. Ensimmäinen puoliaika oli tasaista vääntöä ja puoliajalle mentiinkin 0-0 lukemissa. Toisella jaksolla nähtiin sentään maaleja. Tarmo meni kahdesti johtoon, mutta Herkku tuli tasoihin Marko "Ypi" Yliniemelän maaleilla. Peli siis päättyi 2-2 lukemiin.

Naiset saivat nopealla aikataululla kutsun pelaamaan OPS-j:n naisten joukkuetta vastaan keskiviikkona 24.3. Herkuttaret saivat uusien vahvistuksien myötä juuri avauskentällisen kasaan ja peli päästiin pelaamaan. OPS-j pelasi ottelun yhden vajaalla. Alun hyvän hallinnan jälkeen väsy iski Hercuttarien otteisiin ja OPS-j pääsi myllyttämään taululle loppulukemat 4-0.