JS Herculeksen miesten edustusjoukkue tähtää IV -divisioonan kärkeen. Kiikarissa on nousu III-divisioonaan. Pelaajarinki tulee säilymään aika pitkälti viime kauden kaltaisena, mutta tavoitteena on saada pelaajat sitoutumaan paremmin seuran toimintaan ja harjoituksiin. Toki rinkiin mahtuu uusia pelimiehiä, jotka ovat valmiita treenaamaan kovaa sekä vahvistavat joukkuetta. Uudet pelurit voivat ottaa yhteyttä seuran puheenjohtajaan Timo Perälään (timo.perala (at) navico.fi / puh. 040-7060415). Osaamistaan voi tulla näyttämään harjoituksiin. Alustavasti on sovittu harjoitusottelusta 24.1. OPS-j:n A-junioireita vastaan, joka toimii trial -otteluna uusille pelaajille.

Naisten joukkueen tavoitteena on lähteä taistelemaan III-divisioonan kärkipaikasta. Sarjan tilanne on ollut viime vuosina huolestuttava, eikä varmuutta joukkueiden ja otteluiden määrästä ole vielä olemassa. Toivon mukaan tiukat paikallistaistot ONS:n joukkueita vastaan jatkuvat. Lisäksi sarjaan kaivataan muitakin tiukkoja otteluita, joita toivottavasti FC Wimma tulee myös tarjoamaan. Naisten joukkueen pelaajarinkiin tarvitaan uusia pelaajia. Aikaisempaa jalkapallokokemusta ei välttämättä tarvita, mutta tietenkin jonkinlainen urheilutausta on aina eduksi lajin saloihin pääsemisen helpottamiseksi. Pelaajalisäykset ovat tarpeellisia, sillä viime kaudella muutamaan otteluun oli niukasti reserviä mukana. Tuoreessa muistissa on mm. Kajaanissa 2 pelaajan alivoimalla taisteltu 2-2 tasuri.

JS Hercules haluaa myös rohkaista pelikenkänsä jo kerran tai useamman kerran ripustaneita pelureita nyörimään nauhat uudestaan kiinni ja tulemaan mukaan pitämään hauskaa jalkapallon parissa. Suunnitteilla ja tavoitteena on saada riittävästi pelureita 6. divisioonajoukkueen perustamista varten. Toiminnasta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä seuran puheenjohtajaan Timo Perälään (timo.perala (at) navico.fi / puh. 040-7060415).