Lauantaina 15.11 kohtasivat Jatulissa voitolla ja tappiolla kautensa aloittanut kotijoukkue ja kolmella niukalla tappiolla startannut FC Kemi AS Monaco.  Herculesta oli Tervareista vahvistamassa Matias Juntunen ja Markku Huoponen muun kokoonpanon ollessa: Ruslan Minjushin (MV), Timo Peltola, Juho Syrjä, Juho Tapio, Matti Verronen (C), Aleksi Kangas ja Teemu Kemppe.

Ottelu lähti Herkkujen kannalta mukavasti käyntiin, kun Lahden ylpeys Timo ”De La Noche” Peltola maalasi jo 2. minuutilla. Kuittaus tulikin jo huolimattomasti puolustetusta kulmasta 18s myöhemmin. Seuraavaa maalia odoteltiin harvinaisen pitkään, kunnes 11. minuutilla Peltola vapautti Juntusen maalintekoon. Minuutti tästä ja Herkulla oli pimeät 25s Kemin tehdessä kaksi lisää. Ensimmäisellä jaksolla tehtaillaan vielä 5 maalia lisää ja tauolle siirrytään tasoissa lukemin 5-5.

Ottelun keskeltä noin 16. -26. minuutti oli kenties kauden parasta Herculesta, kun prässi oli korkealla ja tiivistä, sekä paikoista osuttiin. Melko lailla tällä aikajanalla Herkut iskivät 5 ja Kemi ei ainuttakaan. Tämän huuman turvin Hercules johti peliä jo ratkaisevan tuntuisesti 8-5.

Puolen tunnin kohdalla ote kuitenkin herpaantui ja vierailijat saivat pelattua prässin ohi ja luotua muutaman hyvän maalipaikan, joista kolme konkretisoitui maaleiksikin. Ottelua ollessa jäljellä enää minuutti oli tilanne siis 8-8.

When going gets tough, Laiska-Masa gets going” tuumasi kuitenkin Verronen ja käänsi ottelun 10-8 voitoksi kahdella viime hetken osumallaan. Näin Kemin niukkojen tappioiden sarja sai jatkoa ja Herkut palasivat voittojen tielle ja toiseksi sarjassa.