Pattijoen Tempaus ja JS Hercules pelasivat sunnuntaina 11.4. harjoitusottelun Heinäpään tekonurmella. Ottelu päättyi Herculeksen voittoon 2-7 (2-2).

Herculeksella oli jälleen vankka miehitys mukana sunnuntaiaamun aikaisesta ajankohdasta huolimatta. Pattijoen pojat kertoivat Raahen kenttien olevan vielä umpijäässä ja pelituntumaa kautta varten tultiin toisen kerran viikon sisällä hakemaan Oulusta. Vaihtomiehiä Pate:lla oli mukana kolme. Ottelu alkoi Herculeksen painostuksella, mutta maaleja ei Hercules päässyt tekemään hyvistä paikoista huolimatta. Vähitellen puntit tasoittuivat ja tilanteita saatiin luotua molempiin päihin. Maalitalkoot aloitettiin 30 minuutin kohdalla, jolloin Pate siirtyi 1-0 johtoon. Antti Karjaluoto toi Herculeksen tasoihin 9 minuuttia myöhemmin. Tästä jo parin minuutin päästä Pate siirtyi jälleen johtoon saman tyylisellä maalilla, mitä Antti oli juuri muutamaa minuuttia aikaisemmin tehnyt. Ja minuutti tästä Ville Vesanen tasoitti kaukovedollaan taukotilanteeksi 2-2.

Toiselle puoliajalle siirryttäessä alkoi Paten jalka painamaan ja tämä näkyi heti myös tulostaululla. Antti Karjaluoto vei Herkun johtoon 3-2. Jaakko Anttila kasvatti johtoa lähietäisyydeltä 4-2, Herkun katalaani David Carrasco teki kaksi seuraavaa. Loppunumerot kaunisteli Timo "Tinke Jr." Rautio hienolla vedollaan 16 takaa.

Hercules pelaa vielä yhden harjoitusottelun ennen kauden alkua. Ensi lauantaina asettuu vastaan Herkku-Papat, joten luvassa Heinäpäässä klo 12 alkaen on suoranainen hegemoniaottelu.